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Rice and Veggie Cakes with a Glass of Milk

Lately I’ve been exploring lots in the kitchen, I always love to cook new and healthy recipes for the family, that of course, are easy to do as well.
This time I remembered these rice cakes my mom used to make with leftover rice and corn they were very sweet. I decided to make them a little different, I took away some ingredients and added others like more veggies, so they have a little more nutrients but I did serve them with milk which was the way I ate them myself back then. Well, I think I use to eat everything with milk!

They turned out yummy and they are great for a snack or a light meal, if you do them, have them with a glass of milk! The people from Got Milk have been challenging people to drink milk with unexpected dishes, not cookies or cakes but with salty and spicy dishes, check out the video below. In my opinion milk is a drink that goes well with many dishes once you try it!
Here is the recipe, try these rice cakes with milk!

Rice and Veggie Cakes 

Ingredients:
  • 1/2 cup cooked brown rice
  • 1/4 cup minced chives 
  • 1/3 cup corn 
  • 1/3 cup chopped red pepper or any other color
  • 1/4 cup shredded carrots
  • 2 eggs
  • Nonstick spray

Preparation:
  1. Stir all ingredients in a bowl.
  2. Apply cooking spray to skillet and heat over medium heat.
  3. Take spoonfuls of the mixture to the pan and let cook with a lid.
  4. Turn and brown on both sides. Yields about 8 cakes.

This is a sponsored conversation written by me on behalf of the California Milk Processor Board. The opinions and text are all mine.


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– E S P A Ñ O L –

Torticas de arroz y vegetales acompañadas de leche

Ultimamente me he puesto a explorar mucho en la cocina, me fascina siempre cocinar cosas nuevas y sobretodo alimentar sanamente a la familia, ah y que sea fácil de hacer también.
Bueno, esta vez me acordé de unas torticas de arroz que hacía mi mamá con arroz que sobraba y le agregaba maicitos, eran bien dulcitas. Yo decidí hacerlas con más vegetales, para que tuvieran un poco más de nutrientes pero igual las serví con leche como me las comía yo. Bueno, yo creo que yo me comía todo con leche!
Lo cierto es que quedaron bien ricas y están chéveres para una merienda o para una cena ligera, si las hacen, cómanlas con un vaso de leche! La gente de Toma Leche ha estado “invitando” a muchas personas a tomar leche con platos inesperados, no con galletas o tortas sino con platos salados y picantes! La verdad en mi opinión la leche es una bebida que acompaña bien a muchos platos una vez que lo intentas! 
Aquí les dejo la receta, atrévanse a probar estas torticas con leche!

Torticas de arroz con vegetales

Ingredientes:
  • 1/2 taza de arroz integral cocinado
  • 1/4 de taza de cebollín picadito en cuadros chiquitos
  • 1/3 de taza de maicitos
  • 1/3 de taza de pimentón rojo o cualquier color picadito
  • 1/4 de taza de zanahoria rallada
  • 1/3 de plátano (macho) cocinado
  • 2 huevos
  • Spray antiadherente
Preparación:
  1. Revuelve todos los ingredientes en un bowl.
  2. Aplica spray antiadherente a una sartén y calienta a fuego medio.
  3. Coloca la mezcla a cucharadas y deja que se cocinen con tapa.
  4. Voltea y deja dorar. Salen 8 aproximadamente.
Este post es parte de una colaboración patrocinada por California Milk Processor Board. Todas las opiniones, ideas e historias son 100% mías.

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